Терміново знадобилася велика сума грошей? Хочете звернутися до автоломбарду за кредитом, але не до кінця впевнені у своєму рішенні? Не розумієте, які плюси та мінуси цієї послуги? Ми хочемо допомогти вам у прийнятті рішення. Друзі, сьогодні Автоломбард «ПЕРШИЙ» розбере з вами всі «за» та «проти» отримання кредиту під автомобіль на прикладі нашої компанії.

Позитивні сторони отримання кредиту під заставу автомобіля

Якби ця послуга не була настільки зручною та не мала позитивних сторін, вона навряд чи була б настільки популярною серед наших клієнтів. Які ж плюси щодо отримання кредиту під заставу автомобіля в Автоломбарді «ПЕРШИЙ»:
  • мінімальний пакет документів – для того, щоб подати заявку на отримання позики в нашій компанії, вам потрібно надати: посвідчення особи (паспорт громадянина України або ID-карту), ІПН, техпаспорт та страховий поліс на автомобіль, що діє. Ми не вимагаємо від наших клієнтів довідки про доходи, виписки з місця роботи та не перевіряємо кредитну історію;
  • гроші тут і зараз – ви отримаєте до півмільйона гривень вже в день звернення готівкою чи банківським переказом на картку;
  • авто залишається з вами – головним плюсом кредитування в Автоломбарді «ПЕРШИЙ» є те, що машина залишається з вами на весь термін виплати кредиту. Ми не відправляємо транспорт на стоянку та не встановлюємо на нього трекер пересування;
  • допомога поряд – відділення Автоломбарду «ПЕРШИЙ» знаходиться у багатьох містах України, у зручних локаціях. Також ви можете подати заявку на отримання позики онлайн та заощадити свій час.

Аргументи проти кредитування в автоломбарді

Як і будь-яка послуга, кредитування в Автоломбарді «ПЕРШИЙ» має низку мінусів. До них можна віднести такі пункти:
  • ми кредитуємо під заставу лише тих авто, які не старші за 20 років та на ходу;
  • наша компанія не приймає транспортні засоби під викуп;
  • автоломбард «ПЕРШИЙ» не надає кредит власникам нерозмитнених автомобілів;
  • кредит під заставу авто в нашій кредитній організації видається лише в тому випадку, якщо клієнт є власником транспорту за техпаспортом.
Перед зверненням за послугами кредиту під заставу авто, ви повинні ретельно зважити всі «за» та «проти», після чого прийняти остаточне рішення. Наше завдання – дати вам повну інформацію, щоб це рішення далося вам простіше та швидше. Якщо ж ви все-таки зважилися на оформлення позики під заставу авто, будемо раді бачити вас серед клієнтів Автоломбарду «ПЕРШИЙ» і надати швидку фінансову допомогу!