Перше місце, про яке згадують автомобілісти, коли думають про отримання грошей під заставу машини, це банк. А що, як ми скажемо, що можна знайти ще вигідніші умови? Якщо ви шукаєте місце, де можна отримати потрібну суму, лояльні умови, тоді обов’язково прочитайте цю статтю від Автоломбард ПЕРШИЙ про те, чим автоломбради кращі за банки.

Допустима сума кредиту та процентна ставка

Банк сам вирішує, яку суму може схвалити, і вона часто може не збігтися з вашими очікуваннями. Крім виплати тіла кредиту, клієнт повинен повернути відсоток. У банках ставка за місяць висока і сумарно може сягати половини розміру позики. В Автоломбарді «ПЕРШИЙ» ви можете отримати до півмільйона гривень під низький відсоток. Якщо ви станете нашим постійним клієнтом, кожна наступна сума відсотків буде нижчою.

Список документів

Щоб отримати кредит під заставу авто у банку, потрібно надати певні довідки. Крім посвідчення особи та документів на авто, клієнт повинен надати довідку з місця роботи, виписку про доходи. Банк схвалить кредит лише в тому випадку, якщо буде впевнений, що ви зможете повернути його та відсотки. Нерідко потрібна присутність поручителів. В Автоломбарді «ПЕРШИЙ» для отримання позики потрібно надати:
  • паспорт або ID – картку;
  • ІПН;
  • техпаспорт на авто;
  • страховий поліс на авто.
Це усі документи, які потрібні нашим кредитним експертам для оформлення договору. Також ми не вимагаємо присутності поручителів під час видачі кредиту.

Час оформлення кредиту

Оформлення та схвалення кредиту в банку може тривати не один день. А якщо ще якогось документа не вистачатиме, його отримання та перевірка може затягнути кредитування ще сильніше. В Автоломбарді «ПЕРШИЙ» ви отримаєте гроші у день звернення. Після огляду транспортного засобу кредитним експертом на відділенні, заповнення необхідних паперів та підписання договору, потрібна сума буде видана готівкою або переведена на картку.

Вимоги до машини

Найчастіше банки приймають у якості застави машини, які не старші семи років. Також вам можуть відмовити, якщо ви не перший власник автомобіля. На час користування кредитом банк може поставити авто на штрафмайданчик до моменту погашення позики. Автоломбард «ПЕРШИЙ» видає гроші під заставу машини, яка не старша за 20 років і на ходу. Ми надаємо позики не тільки під заставу автомобілів, але й сільськогосподарської техніки, мотоциклів, снігоходів, тощо. Також ваш транспорт залишається з вами, і ви можете продовжувати користуватися ним на час всього терміну виплати кредиту без обмежень.

Контроль за витрачанням коштів.

Банки видають кредити лише на певну мету, виконання якої можуть перевірити. Якщо ви не дотрималися цього правила або порушили будь-який інший пункт договору, послідують штрафні санкції. Автоломбард «ПЕРШИЙ» не запитує, навіщо ви берете кредит і не відстежує рух отриманих грошей. Вибираючи між автоломбардом і банком, подумайте, які плюси обіцяє кожна з організацій і наскільки вони підходять вам. Ретельне порівняння допоможе зробити правильний вибір.