Як було б добре, коли б кожен міг отримати потрібну суму коштів, не виходячи з дому. Згодні? Дуже потрібні фінанси? Брати гроші з сімейного бюджету не хочеться, а мікропозики здаються сумнівними? Чи можливо отримати гроші інакше? Звісно так! Друзі, терміново знадобилася велика сума грошей? Тоді ласкаво просимо в Ломбард «ПЕРШИЙ»! Тут ви можете взяти кредит під заставу транспортного засобу та отримати гроші в день звернення. Відсоткова ставка за місяць у нашої фінансової організації дуже доступна. Головний наш плюс: авто залишається при вас, зі збереженням права водіння. Тепер не потрібно шукати інший спосіб пересування містом і кардинально змінювати свій спосіб життя. Отримуйте гроші з максимальним комфортом для вас!

Чи може взяти позику під заставу ПТС не власник

Одним з найбільш поширених питань до нас є: «Чи може взяти кредит під ПТС не власник транспортного засобу?». Наша відповідь: ні, так як ми видаємо позику під заставу ПТС тільки власникам транспортних засобів. Вимоги, яких необхідно дотриматись, щоб оформити позику під заставу ПТС онлайн:
  • мати в наявності документи, що засвідчують особу клієнта: паспорт або ID – карту, ІІН. Важлива інформація: вік осіб, які подають заявку на кредитування, повинен бути не молодшим за 18 років;
  • чинний страховий поліс на автомобіль;
  • ПТС автомобіля. Важлива інформація: особистість власника транспортного засобу, зазначеного в паспорті транспортного засобу, і клієнта повинні збігатися;
  • Свідоцтво про реєстрацію транспорту.

Гроші під ПТС онлайн на карту

Ще однією нашою головною перевагою є можливість отримати гроші під ПТС онлайн на карту. Але це далеко не всі наші плюси. Нашим клієнтам ми пропонуємо лояльні умови:
  • захист персональних даних наших клієнтів;
  • можливість оформити автокредити на тривалий термін;
  • відсутність перевірки кредитної історії позичальника;
  • відсутність нарахування додаткових відсотків за дострокове погашення кредиту.
Як подати заявку, щоб оформити позику під заставу ПТС, не виходячи з дому, в нашій компанії:
  1. Вкажіть характеристики своєї машини (модель авто, рік випуску і стан) в калькуляторі на нашому сайті для прорахунку попередньої суми кредиту.
  2. Якщо сума вас влаштує, залиште свої контакти, щоб отримати зворотний дзвінок. Наш кредитний експерт передзвонить вам для призначення зустрічі в найближчому відділенні Ломбарду «ПЕРШИЙ» для огляду транспортного засобу, перевірки документів, і щоб укласти договір.
  3. Отримайте бажану суму готівкою на руки або онлайн на карту.
Важлива інформація: ми надаємо позику під ПТС тільки тим клієнтам, у яких є довідка про працевлаштування, строком від 3 місяців, або інший варіант додаткового доходу. Автомобільний кредит, не виходячи з дому онлайн на карту в Ломбарді «ПЕРШИЙ» – варіант для тих, хто цінує свій час і якісне обслуговування. Оберіть найбільш підходящі для себе умови і отримаєте свої гроші вже в день звернення, не розлучаючись зі своєю машиною!