Бажаєте отримати гроші під заставу авто? Шукаєте ломбард з найвигіднішою ставкою і низьким відсотком? Друзі, сьогодні ПЕРШИЙ розповість вам про те, як правильно вибрати автоломбард, на що потрібно звертати увагу при оформленні угоди. Буде цікаво і інформативно! Як правильно вибрати автоломбард: на що звернути увагу? Перш ніж оформляти угоду, необхідно правильно вибрати автоломбард і уважно вивчити умови, які вам запропонують:
  1. 1. Вимоги до застави – деякі автоломбарди висувають особливі вимоги до застави: рік випуску машини, комплектація, стан транспортного засобу тощо. Уважно вивчіть їх і порівняйте з поточним станом свого автомобіля.
  2. 2. Термін кредитування та можливість продовження угоди – отримуючи гроші під заставу транспортного засобу, ви повинні будете повернути їх до певного терміну. Ломбард, який дорожить довірою своїх клієнтів, запропонує послугу продовження угоди, якщо вона буде необхідна.
  3. Сума кредиту – після оцінки вашого транспорту, персоналом буде запропонована сума позики, яку в кредитній організації можна отримати. Виберете найбільш прийнятний для себе прайс. Але не женіться тільки за ціною. Уважно вивчіть супутні умови.
  4. Відсоткова ставка – за користування кредитними коштами вам необхідно буде виплатити певний відсоток. Він нараховується за кожен день користування грошима кредитної організації. Щоб правильно вибрати автоломбард, укласти угоду, уважно вивчіть і уточніть у персонала цей момент!
Як правильно вибрати автоломбард: що таке Автоломбард ПЕРШИЙ? Якщо ви хочете вибрати автоломбард з хорошими умовами, то ласкаво просимо в ПЕРШИЙ! Своїм клієнтам ми пропонуємо найкраще кредитування:
  1. Кредит з правом водіння – оформляючи угоду під свій автомобіль, ви можете продовжувати користуватися ним.
  2. Швидке оформлення кредиту – ми пропонуємо своїм клієнтам правильно оформити договір і отримати гроші вже через 15 хвилин після подачі заявки.
  3. Зручний калькулятор на сайті – якщо ви хочете провести попередню оцінку свого транспортного засобу, ПЕРШИЙ Автоломбард пропонує скористатися калькулятором на нашому сайті. Для цього потрібно вибрати технічні характеристики своєї машини, вказати бажану суму, терміни кредитування і отримати необхідну інформацію.
  4. Відсоткова ставка – ми пропонуємо своїм клієнтам мінімальний відсоток за користування кредитними коштами.
  5. Строки погашення кредиту – ви можете оформити операцію у нас на термін до 1 місяця. При цьому кожен клієнт автоломбарду ПЕРШИЙ може продовжити термін кредитування до 1 року без виплати штрафу.
Це далеко не повний перелік переваг, які ми пропонуємо. Станьте нашим клієнтом і відчуйте на собі всі плюси кредитування в автоломбарді під заставу автомобіля! Як правильно вибрати автоломбард: умови застави у нас Для того, щоб отримати кредит під заставу авто у нас, транспортний засіб повинен відповідати ряду вимог. Автоломбард ПЕРШИЙ умови застави:
  • автомобіль повинен бути не старшим за 2000 рік випуску;
  • транспортний засіб має бути на ходу;
  • автомобіль повинен мати українську реєстрацію;
  • власник повинен надати поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності. Термін закінчення дії документа: не раніше 3 місяців з моменту звернення.
Крім того, для оформлення кредиту під заставу авто, власник повинен надати певну документацію. Як правильно вибрати автоломбард: документи для оформлення позики:
  • технічний паспорт, в якому вказано власника транспортного засобу. Особистість господаря авто і клієнта, що подає заявку на кредитування, повинні збігатися;
  • документи, що засвідчують особу, що кредитується: цивільний паспорт і ІІН;
  • надати довідку про офіційне або неофіційне працевлаштування. Клієнт повинен мати стабільний заробіток не менше 3 місяців; . Клієнт повинен мати стабільний заробіток не менше 3 місяців;
  • якщо господар транспортного засобу перебуває у шлюбі, необхідно пред’явити правильно заповнену та нотаріально завірену письмову угоду подружжя про те, що вони не проти того, що автомобіль здається в автоломбард під заставу.
Правильно вибрати автоломбард – дуже важливо! Для тих, хто цінує свій час і гроші, ПЕРШИЙ – найкраще рішення. Оформити позику під заставу машини у нас дуже швидко і просто! Наші фахівці допоможуть вам правильно оформити договір і вибрати оптимальний тариф кредитування. Гроші будуть видані вам готівкою або переведені на карту вже через 15 хвилин! Кредитування нового покоління вже доступне! З нами ти завжди ПЕРШИЙ!