Кредитна історія – основний показник, який впливає на схвалення позики. По ній дивляться на те, чи є діючі заборгованості, наскільки клієнт платоспроможний, відповідальний. Але що робити, якщо терміново знадобилася велика сума грошей, а кредитна історія зіпсована? Друзі, ми можемо запропонувати рішення вашої проблеми! Отримайте гроші під заставу авто в Автоломбарді ПЕРШИЙ! Ми видаємо кредит, не піднімаючи кредитну історію клієнта!

Кредит під заставу авто з поганою кредитною історією: чому варто взяти його у нас

Як ми вже сказали, одним з головних плюсів є можливість надання позики без перевірки кредитної історії. Але це ще далеко не всі переваги. У нас ви можете оформити позику під заставу авто з правом керування. Ви отримуєте потрібну суму грошей, але натомість, машина залишається при вас. Можна не шукати новий засіб пересування по місту і кардинально не міняти свій спосіб життя. Які ще причини взяти кредит під заставу авто у нас:
  • позика під заставу машини і мінімальна процентна ставка;
  • можливість отримання до півмільйона гривень на термін до 36 місяців навіть з поганою кредитною історією;
  • швидке схвалення кредиту для фізичних осіб – ми видамо вам гроші готівкою або переведемо на карту в день звернення;
  • швидка і повна онлайн оцінка транспорту на нашому сайті;
  • зручний процес внесення платежів за позикою і погашення кредиту.
Важлива інформація: наша організація не надає рефінансування під заставу авто. Ми не маємо права перекривати фінансові зобов’язання перед іншою компанією нашими позиками. З правом керування

Кредит під заставу авто з поганою кредитною історією: як оформити

Для того, щоб отримати кредит під заставу авто з поганою кредитною історією, вам потрібно домовитися про зустріч з нашим кредитним експертом на будь-який зручний час. Після огляду транспортного засобу наш фахівець озвучить вам остаточну суму кредиту. Які документи потрібні для оформлення кредиту під заставу авто з поганою кредитною історією:
  • паспорт громадянина України або ID – карта, ІІН. Важлива інформація: ми видаємо кредит під заставу авто з поганою кредитною історією тільки тим клієнтам, вік яких старший за 18 років;
  • ПТС автомобіля. Важлива інформація: особистість позичальника і власника транспортного засобу повинні збігатися;
  • довідка про офіційне або неофіційне працевлаштування (від 3 місяців);
  • діючий страховий поліс на автомобіль.
Важлива інформація: ми видаємо кредит під заставу легкового та вантажного транспорту, який на ходу, не старше 20 років і має українську реєстрацію. Ми швидко розглядаємо заявку, проводимо перевірку і оцінку автомобіля. Ви поїдете на власній машині і з потрібною сумою грошей в день звернення. Якщо у вас виникли труднощі чи питання щодо збору потрібного пакету документів,  ви завжди можете звернутися за консультацією до наших фахівців. Вони швидко знайдуть відповідь на будь-яке ваше питання і детально розкажуть про те, як оформити кредит під авто з поганою кредитною історією. Погана кредитна історія – зовсім не привід для відмови в кредитуванні. Автоломбард ПЕРШИЙ видасть вам до півмільйона гривень в день звернення, не дивлячись на ваші попередні позики. Автоломбард ПЕРШИЙ – швидка фінансова допомога для кожного!